Hva skjer på KUBEN?

Se hva som skjer på KUBEN i vår, for barn og for voksne.
 

 

30-MAI

FOREDRAG
Onsdag 30.05 kl 19: Haugianerne og Norge
En ny antologi drøfter haugianernes påvirkning på det norske samfunnet, sosialt, politisk, økonomisk og kulturelt. Professor i historie ved UIA, Bjørg Seland, snakker om organisering og samhandling i Haugebevegelsen.

2JUNI FOR ALLE
Lørdag 02.06 kl 12-16: Åpent tun
Se vognene og sledene i Klokkebua. Bli med inn på Langsæ gård og i Hesthaghuset. Kanskje er det noen hjemme? Egen Quiz for barna. Kanelboller og munker i kafeen.
16. JUNI utstillingsåpning Fredensbrog

UTSTILLINGSÅPNING
16. juni kl 13.00 åpner utstillingen Slavegjort
av fylkeskultursjef Hege Solli. Vi feirer åpningen med gratis inngang både lørdag og søndag. Les mer om utstillingen Slavegjort og slaveskipet Fredensborg.

17. juni utstillingsåpning Fredensborg UTSTILLINGSÅPNING
Vi feirer åpningen av utstillingen Slavegjort med gratis inngang både lørdag og søndag kl 12-16. Les mer om utstillingen Slavegjort og slaveskipet Fredensborg.
30.JUNI - omvisning Slavegjort

OMVISNING
Lørdag 30. juni kl 13.00 kan du bli med på omvisning i utstillingen Slavegjort. Omvisningen varer ca 1 time. Alle som skal være med på omvisningen må kjøpe vanlig inngangsbillett. Oppmøte i resepsjonen.

1-31_juli - omvisning utstillingen Slavegjort OMVISNING
Kl 13.00 hver dag i juli kan du bli med på omvisning i utstillingen Slavegjort. Omvisningen varer ca 1 time. Alle som skal være med på omvisningen må kjøpe vanlig inngangsbillett. Oppmøte i resepsjonen.
1-19_aug - omvisning utstillingen Slavegjort OMVISNING
Kl 13.00 hver dag fra 1 - 19 august kan du bli med på omvisning i utstillingen Slavegjort. Omvisningen varer ca 1 time. Alle som skal være med på omvisningen må kjøpe vanlig inngangsbillett. Oppmøte i resepsjonen.

Velkommen :)

Ønsker du å få informasjon om det som skjer her på Kuben kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Våre åpningstider finner du her.

NB! Vi tar forbehold om at det kan skje endringer i programmet.