Konsert på Hove

nettundervisning

Har du noen gang lurt på hva Hove ble brukt til, før Toffen Gunnufsen valgte dette området som arena for en av landets største musikkfestivaler? Nå kan du faktisk få svar på dette spørsmålet og flere til, og samtidig trene på å oppnå flere av kunnskapsløftets kompetansemål. Med utgangspunkt i kilder, historier og filmer om Hove, har vi laget oppgavesett tilpasset flere fag i den videregående skolen. Flere av oppgavesettene er flerfaglige.

Fra menylinjen kan du enten klikke deg inn på oppgavesettene via det faget du vil arbeide med, eller du kan klikke deg direkte inn på oppgavene. Du kan også få en samlet oversikt over oppgavesett, fag og kompetansemål ved å gå inn på nettopp menyvalget; kompetansemålene.  

  Røvere bringes ut til rettersted av voktere Aalholm i potetåkeren Tysk offiser i bunkers  


Nettundervisningen er en videreutvikling av et prosjekt Aust-Agder kulturhistoriske senter (AAks) satte i gang sommeren 2007. Formålet var å formidle historier om Hove på Hovefestivalen 2008. Resultatet ble fire kortfilmer som festivaldeltakerne kunne se på skjermer bygd inn i såkalte junkboxer. Ønsker du å finne ut mer om prosjektet, kan du gå inn på nettversjonen her; www.aaks.no/hove