Bli med på omvisning!

Utstillingen Livstegn  
Hesthaghuset  
Utstillingen Livstegn  
Sjekk vårt program her:

I hele sommersesongen ( 25.06 - 14.08) inviterer vi til 2 omvisninger daglig. 

Omvisning i arkeologiutstillingen Livstegn.
Bli med på en reise gjennom steinalder, bronsealder og jernalder i Agder. Helt fra tiden da de første menneskene kom til området og frem til vikingtidens slutt. Det vil si et tidsrom på ca 10.500 år. Les mer om utstillingen her. 

Omvisningen starter kl 11 i ukedager og kl.12.30 i helgene. 
Inngang: 140 kr inkludert inngangsbillett til KUBEN. Barna under 16 år har gratis inngang til KUBEN. Barnebillett til omvisningen koster 15 kr.
Bestill billetter her.

Omvisning i husene på tunet!
Opplev kontrasten mellom staselige Langsæ gård og husmannsplassen Hesthaghuset! Langsæ gård ble bygd i 1857 og er et av de eldste sveitserstilhusene i Agder.  Interiørene på Langsæ gård viser 1800-talls inventar fra museets samlinger. Hesthaghuset er en husmannsstue fra plassen Hesthag under Holt prestegård. Huset er bygd 1801 og er i dag plassert på Aust- Agder tunet utenfor KUBEN. På slutten av omvisningen tar vi en tur innom Klokkebua. Her kan du se vår flotte samling av sleder og vogner - blant annet brannvogner, staselige vogner og en begravelsesvogn.

Les mer om de flotte husene på Aust - Agder tunet her og om Langsæ gård her

Omvisningen starter kl 13.30  i ukedager og kl.14.30 i helgene
Inngang: 140 kr inkludert inngangsbillett til KUBEN. Barna under 16 år har gratis inngang til museet. Barnebillett til omvisningen koster 15 kr. Bestill billetter her.

Oppmøte i resepsjonen. Kafeen er åpen.

Hesthaghuset