Familiepåske på KUBEN

Påske på KUBEN  
Påske på KUBEN  
Moro for tre generasjoner!

Eggjakt for hele familien (17. - 31.mars)
Vi inviterer alle barn til gratis eggjakt i påsken. Påskeharen har gjemt egg rundt omkring i utstillingene. Klarer du å finne alle eggene, har vi en søt premie på lur:).  

Hva mer kan dere finne på? 

Utstillingen BARNDOM - barnas egen utstilling
Utstillingen Barndom er en morsom og lærerik utstilling for både store og små. Her kan du reise med tidsmaskinen og se hvordan det var å være barn på 1900 - tallet. I utstillingen er det mange spennende aktiviteter. Du kan blant annet heise seil eller krype inn i den store boka og høre Anne Cath. Vestly lese. 

Utstillingen LIVSTEGN - fra steinalder til vikingtid
I utstillingen er det flere morsomme og lærerike aktiviteter for barn. Her kan de møte den skumle ormen Nidhogg, som ligger og gnager på en av røttene til verdenstreet Yggdrasil. De kan også kjenne på gevir og bein, pels og sener, og gjette hvilket dyr det kommer fra. For de aller minste har vi også noen søte sauer man kan leke med, og hjelpe til med å passe så ikke ulven tar dem.

Utstillingen DE HVIDE SEIL
I denne utstillingen kan barna bli med skipskatten Iris og skipsmusen Alando på seilas, og oppleve en tid da det var fullt av seilskuter på Sørlandet. Her finnes også flere quizer som pirrer nysgjerrighet og lærelyst, og ikke minst et opplevelsesrom der en kan prøve seg til rors på det åpne hav.

Her kan du lese om alle våre utstillinger

KUBEN er pyntet til påske og vi har nystekte vafler i kafeen. 

Åpningstider i påsken

Onsdag 27.03: 9- 12
Skjærtorsdag: 12-16
Langfredag: 12 - 16
Påskeaften: 12 -16
1.Påskedag: 12-16
2.Påskedag: Stengt   

Inngangsbilletter kjøpes på nett eller i resepsjonen ved ankomst.