Velkommen på et digitalt besøk

turn herrer
www.avtrykk.no  
hummersuppe
www.oselia.no  
Sølvkrus2 (2)
www.gjenstand.no  
turn herrer
www.avtrykk.no  
Når dere ikke kan komme til oss, vil vi gjerne komme til dere via våre digitale kanaler.

Nå er det mange som har fått mye tid til å sitte hjemme foran PCen, eller med mobilen. Nå som vi ikke kan ta imot besøkende på KUBEN, ønsker vi å bruke våre digitale kanaler for å formidle vår historie. Og vi har mye spennende å by på :)

Mat og historiske oppskrifter
Er du interessert i mat og historiske oppskrifter må du følge med på oselia.noHer formidler vi mat og oppskrifter anno 1870-1885, samt morsomme og interessante gjenstander fra samlingene våre som er vel verdt dagens lys. Vi ønsker også å formidle historier fra arkivene som vil være med på å sette Oselia og familien Eyde inn i en kulturhistorisk kontekst.

Våre flotte gjenstander
gjenstand.no presenterer vi gjenstander fra samlingen vår og historien rundt dem. 

Historier fra arkivene
I arkivmagasinene på KUBEN oppbevares millioner av dokumenter. Menneskelige avtrykk i form av tekst, tegning, kart og foto. Hvert avtrykk har en opprinnelse,  inngår i en større sammenheng og har en historie å fortelle. På avtrykk.no presenterer vi historier hentet fra våre arkiver.

Spennende artikler
På våre nettsider har vi digitalisert mange spennende artikkler fra blant annet Aust-Agder-Arv, Nytt om gammelt og Spaltestafetten. Ta en titt her så finner du mye bra lesestoff du kan kose deg med hjemme i din egen stue.

Sosiale medier
Du kan også treffe oss på facebook (https://www.facebook.com/kubenarendal) og på Instagram (kuben_museumogarkiv). 

Digitalt museum
Vil du se flere gjenstander fra KUBEN, eller andre museer, kan vi anbefale digitaltmuseum.no. Dette er en nasjonal digital base hvor alle landets museer legger ut bilder og informasjon om gjenstander fra sine samlinger.

Digitalt arkiv
Er du på jakt etter arkiv på nett, vil du finne noen av våre dokumenter og protokoller på digitalarkivet.no. Der vil du også finne arkivmateriale fra andre arkiver i Norge.

Gamle bilder
agderbilder.no finner du bilder fra hele Agder. Vi publiserer stadig nye bilder fra samlingen vår her. 

Vi håper du kan kose deg med et digitalt KUBENbesøk i tiden fremover. Vi gleder oss til vi igjen kan åpne dørene og ta i mot dere. I mellomtiden ses vi på nett :)

hummersuppe
www.oselia.no  
Sølvkrus2 (2)
www.gjenstand.no