Ledig sommerjobb som guide/museumsvert

Elen på Merdø
Sommerguide på Merdøgaard  
Resepsjon
På jobb i resepsjonen på KUBEN  
Elen på Merdø
Sommerguide på Merdøgaard  
Vi søker etter 1-2 museumsverter/guider til KUBEN og Merdøgaard for sommeren 2019.

Vi søker etter engasjerte, utadvendte og historieinteresserte personer som har lyst til å jobbe på museum, og som kan ivareta vårt publikum på en god måte. Du kommer til å jobbe både på KUBEN og på Merdøgaard museum. På Merdø er sommerguiden alene på jobb med ansvar for åpning/lukking av museet, salg av billetter og gjennomføring av omvisninger. På Kuben består arbeidet hovedsakelig i å lukke/åpne museet, betjene resepsjonen og sentralbordet, og gi omvisninger. I rolige perioder kan annet forefallende arbeid forekomme. Din viktigste oppgave er å sørge for at alle våre besøkende forlater oss med et smil om munnen, litt ny kunnskap og noen gode minner.

Vi ser etter deg som trives med å gå i tidsriktige kostymer og gå inn i roller. Du må være glad i å jobbe med folk, og ha interesse for formidling. Du må snakke flytende norsk og engelsk.

Det vil bli gjennomført et felles tredagers obligatorisk opplæringsprogram 17. 18. og 19. juni 2019. Arbeidsperioden vil være juni til august, fordelt på flere sommerguider. Arbeidstid og arbeidsmengde vil variere, og helgearbeid må påregnes. Ønsker om ferie vil bli forsøkt tatt hensyn til, men du må være tilgjengelig store deler av sommeren.

Det vil også være mulighet for noe jobbing utover sommersesongen som tilkallingsvakt i resepsjonen og kafeen. Det er derfor en fordel om du bor i nærheten også utenom sommerferien.

Du må være minimum 20 år.

Søknadsfrist: 31.mars

Du registrerer søknaden din her.

Kontaktperson: Kari Kullerud. Tlf: 37 01 79 19 

Resepsjon
På jobb i resepsjonen på KUBEN