Jul på KUBEN

Med stor glede inviterer vi små og store til julearrangementet på KUBEN!
I år blir det juleverksted, juleteater og julegavejakt! 

JULEVERKSTED
Her kan barna lage tradisjonell julepynt. Den perfekte anledning til å lage årets julegaver til besteforeldrene, eller noe ny pynt til treet. Barna kan lage julepynt i ullfilt, gullpapir og papir. 

JULETEATER
Det blir ikke julestemning uten juleteater! Kom og få meg deg det morsomme teaterstykket:  JULEKALENDERFABRIKKEN. Stykket handler om det året det har skjedd noe mystisk med alle julekalendere i byen!
Teaterstykket er skrevet av Bjørg Øygarden og spilles av Arendals Dramatiske Selskab. Det varer ca 20 min og skal spilles 3 ganger denne dagen (kl. 13.00, 13.45 og 14.30). Gratis inngang!

JULEGAVEJAKT
En hel sekk med julegaver er blitt borte. Kan du hjelpe oss med å finne dem igjen? Alle som deltar får en liten premie!

HVA KOSTER DET?
Det er GRATIS inngang til KUBEN for alle den dagen!
Ull- og gullpapirverksted koster 50 kr per barn (3 ting). Alt annet er gratis! Spar tid og bestill billetter til ull - og gullpapirverksted på forhånd her. 

PARKERING
Dere finner parkering nede foran bygget med innkjøring fra Ragnvald Blakstadvei, eller på baksiden med innkjøring fra Parkveien. Er det fullt på p-plassene kan dere parkere ved fylkeshuset.

BUS
Det er også mulig å ta buss. Buss nr 110, 105 eller 150 som kjører fra Arendal sentrum til KUBEN (busstopp: Museet).  

UNNGÅ KØ
Det er mest folk mellom kl 12-14, så hvis du vil unngå kø kan det være lurt å komme i halv to-tiden. Da rekker du å få med deg den siste teaterforestillingen kl 14.30, og du har også god tid til å lage julepynt. Vi stenger kl 16.

KUBEN er pyntet til jul og det er julegrøt og småkaker i kafeen. Vi gleder oss, og lover god julestemning for små og store :)