Vinterferieverksted: lag din egen ugle - uro!

23. feb 2021 kl. 11:00 - 14:00

Lurer du på hva du skal finne på i vinterferien? 

Bli med og lag din egen ugle - uro av kartong og papir. Den kan bli til en fin vindusdekorasjon. Ser du at den viser en næringskjede? En ugle som spiser en mus som spiser en nøtt.

Kartong, mal og saks ligger og venter på deg. Fargevalget tillater vi oss å bruke fantasien på, så kom og kos deg på ugleverksted. Denne kan de fleste barn klare med litt hjelp fra foreldre. 

Verkstedet er for barn i skolealder i følge med voksen og koster 30 kr per barn.Verkstedet gjennomføres på 3 tidspunkter i løpet av dagen : kl.11.00, 12.00 og 13.00.  Kjøp billetter i dag og velg tidspunktet som passer for deg. 

Hva mer kan dere finne på hos oss?

I tillegg til verkstedet kan dere reise med tidsmaskinen i utstillingen BARNDOM eller gå på skattejakt og få en premie! Kafeen er åpen og vi har nystekte vafler. Og husk, inngangen og skattejakten er gratis for barn under 16 år!

På grunn av de gjeldende smittevernbestemmelsene er det færre plasser enn vanlig på våre aktiviteter. Vi anbefaler derfor å kjøpe billetter på nett. Det selges billetter også ved inngangen dersom det er ledige plasser. 

Velkommen!