Jul på Kuben

Vi inviterer små og store til det tradisjonelle julearrangementet på Kuben på Langsæ, søndag 2. desember kl 12-16.

JULEVERKSTED FOR BARNA
Her kan barna lage tradisjonell julepynt. Den perfekte anledning til å lage årets julegaver til besteforeldrene, eller noe ny pynt til treet. Vi setter pris på om foreldre, besteforeldre eller andre voksne kan være med å hjelpe sine barn.

 
JULETEATER 
Vi er så heldige at Arendal Dramatiske Selskab kommer hit til oss for å spille en av Alf Prøysens kjente og kjære julefortellinger. Hver forestilling varer 15-20 minutter, og det er gratis for alle.

Det blir 3 forestillinger:
kl 13.00
kl 13.30
kl 14.00

RISGRØT
Kafeen er åpen, og vi selger risgrøt, kakemenn og munker. Gratis pepperkaker til alle.

PARKERING
Dere finner parkering nede foran bygget med innkjøring fra Ragnvald Blakstadvei, eller på baksiden med innkjøring fra Parkveien. Er det fullt på p-plassene kan dere parkere ved fylkeshuset. Det er også mulig å ta buss. Buss nr 110, 113 og 150 kjører fra Arendal sentrum til KUBEN. Gå av på busstoppet ved Langsæ gård/Museet. Buss nr 112 og 150 kjører tilbake mot sentrum. 

UNNGÅ KØ
Det er mest folk mellom kl 12-14, så hvis du vil unngå kø kan det være lurt å komme i halv to-tiden. Da rekker du å få med deg den siste teaterforestillingen kl 14, og du har også god tid til å lage julepynt. Vi stenger kl 16.

HVA KOSTER DET?
Det er gratis inngang for store og små denne dagen, men det koster 50 kroner å lage julepynt i ull og gull. Å lage julepynt i papir, og å se juleteater er gratis. Det er også gratis å se utstillingene våre.

Vi gleder oss, og lover god julestemning for små og store :)

GC0_4603_lite _GC03980_web