Kontakt English Kontakt oss English Nyhetsbrev
Tekststørrelse-ikon
PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gøy for barn

 DSC0563 Web
Utstillingen Barndom  
 DSC4037 Web 1 Smal
Utstillingen Livstegn  
 DSC5228 Web Barn
Øyvandring for barn - Bli vokter av Merdø!  
 DSC0563 Web
Utstillingen Barndom  
Vi er et museum også for de minste. Derfor har vi ulike aktiviteter, arrangementer og en egen utstilling for barn. Et besøk på KUBEN skal være gøy både for små og store.

SOMMERVERKSTED - lag vikingarmbånd!
I hele juli inviterer vi til sommerverkstedet! Bli med og lag ditt eget armbånd eller smykke av lærrem og fargerike glassperler, slik vikingene gjorde! Gøy for både gutter og jenter! Verkstedet er åpent hver dag fra kl.12 -15 og koster 50 kr per barn. Du kan bestille billetter til verkstedet her. 

BARNDOM - barnas egen utstilling
På Kuben finner du en egen utstilling for barn. Her kan man heise seil, styre skuta eller prøve andre aktiviteter. Lær mer om hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Er det anderledes enn å være barn i dag?

LIVSTEGN - fra steinalder til vikingtid
I utstillingen er det flere morsomme og lærerike aktiviteter for barn. Her kan de møte den skumle ormen Nidhogg, som ligger og gnager på en av røttene til verdenstreet Yggdrasil. De kan også kjenne på gevir og bein, pels og sener, og gjette hvilket dyr det kommer fra. For de aller minste har vi også noen søte sauer man kan leke med, og hjelpe til med å passe så ikke ulven tar dem.

Skattejakt
Vi har gratis skattejakt for alle barn. Ta kontakt med resepsjonen for å bli med. Premie til alle :)

Gøy for barn på MERDØ i sommer!
Øyvandring for barn - bli vokter av Merdø!
(torsdager og søndager kl.11 fra 26.06-14.08.2022)

For hundrevis av år siden, i sjøen utenfor Merdø, lurte en rekke farer: Fryktelige stormer, spisse skjær og nådeløse sjørøvere. Men heldigvis hadde Merdø noen gode beskyttere. Bli med øyvokteren på vandring i deres fotspor og få den kule tatoveringen "Vogter af Merdoe". Vandringen passer for barn fra 5-10 år i følge med voksen. Kjøp billetter her.

MAGISK NATT PÅ MUSEET
Hvert år i februar inviterer vi alle små trollmen, hekser og gomper til Magisk natt på museet.

Dessverre, på grunn av det viruset - dere vet, må vi avlyse arrangementet i år også! Men vi satser på å komme sterkt tilbake når viruset ikke blir farlig lengre og alt blir bra igjen! 

Imens kan du bli med på rundtur med vår rektor, Waldemar Raptus, og se hva vi holder på med på KUBENs høyere skole for trolldom og hekseri i koronatid!   

TIPS!
Her finner du tips til morsomme aktiviteter som du kan gjøre hjemme sammen med barna!   

 - 17. MAI aktiviteter: sjekk hvordan hele familien kan lage flotte maidekorasjoner ti hagen,  bilen, båten eller 17. mai bordet! Du finner våre videoer her.  
- Påskeaktiviteter:  vi har laget en rekke videoer som viser hvordan du kan lage fargerike Påskedekorasjoner sammen med barna! Sjekk de artige aktivitetene her!

Aktivitet - egg Tommel-opp Aktivitet - putte
 DSC4037 Web 1 Smal
Utstillingen Livstegn  
 DSC5228 Web Barn
Øyvandring for barn - Bli vokter av Merdø!  
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen