Gøy for barn

Barndom-seil
Bli med å heis seil i utstillingen Barndom  
Hanne Line Liten
Bli vokter av Merdø - øyvandring for barn (sommersesongen)  
Barndom-seil
Bli med å heis seil i utstillingen Barndom  
Vi er et museum også for de minste. Derfor har vi ulike aktiviteter og en egen utstilling for barn. Et besøk på KUBEN skal være gøy både for små og store.

BARNDOM - barnas egen utstilling
På Kuben finner du en egen utstilling for barn. Her kan man heise seil, styre skuta eller prøve andre aktiviteter. Lær mer om hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Er det anderledes enn å være barn i dag?

Barndom-ror Barndom - bok Barndom - Thomas

Skattejakt
Vi har gratis skattejakt for alle barn. Ta kontakt med resepsjonen for å bli med. Premie til alle :)

Bli vokter av Merdø - øyvandring for barn!  (i sommersesongen)
For hundrevis av år siden, i sjøen utenfor Merdø, lurte en rekke farer: Fryktelige stormer, spisse skjær og nådeløse sjørøvere. Men heldigvis hadde Merdø noen gode beskyttere. Bli med øyvokteren på vandring i deres fotspor og få den kule tatoveringen "Vogter af Merdoe". Vandringen passer for barn fra 5-10 år i følge med voksen. Kjøp billetter her.

MAGISK NATT PÅ MUSEET
I februar inviterer vi alle små trollmen, hekser og gomper til  en natt på museet. I 2021 var det dessverre avlyst, men vi sater på å komme sterkere tilbake når ALT BLIR BRA.  Bli med på rundtur med rektor Waldemar Raptus og sjekk hva som skjer på KUBEN høyere skole for trolldom og hekseri akkurat nå!   

TIPS!
Her finner du våre tips til morsomme aktiviteter som du kan gjøre sammen med barna!   

 - 17. MAI aktiviteter: sjekk hvordan hele familien kan lage flotte maidekorasjoner ti hagen,  bilen, båten eller 17. mai bordet! Du finner våre videoer her.  
- Påskeaktiviteter:  vi har laget en rekke videoer som viser hvordan du kan lage fargerike Påskedekorasjoner sammen med barna! Sjekk de artige aktivitetene her!

Aktivitet - egg Tommel-opp Aktivitet - putte
Hanne Line Liten
Bli vokter av Merdø - øyvandring for barn (sommersesongen)  
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen