Gøy for barn

Barndom-seil
Bli med å heis seil i utstillingen Barndom  
Barndom-seil
Bli med å heis seil i utstillingen Barndom  
Vi er et museum også for de minste. Derfor har vi ulike aktiviteter og en egen utstilling for barn. Et besøk på KUBEN skal være gøy både for små og store.

BARNDOM - barnas egen utstilling
På Kuben finner du en egen utstilling for barn. Her kan man heise seil, styre skuta eller prøve andre aktiviteter. Lær mer om hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Er det anderledes enn å være barn i dag?

Barndom-ror Barndom - bok Barndom - Thomas

Skattejakt
Vi har gratis skattejakt for alle barn. Ta kontakt med resepsjonen for å bli med. Premie til alle :)

GØY FOR BARN arrangementer
Våren 2021 planlegger vi følgende arrangementer for barn:

  • Vinterferieverksted i hele uke 8
  • Påskearrangementet i mars
  • Åpen tun i juni

Vi følger med på utviklingen av koronasituasjonen og vil fortløpende komme med informasjon om de planlagte arrangementene. 

MAGISK NATT PÅ MUSEET
Vi må dessverre avlyse årets høydepunkt: Magisk natt på museet. Vi kommer sterkere tilbake når ALT BLIR BRA igjen. Bli med på rundtur med rektor Waldemar Raptus og sjekk hva som skjer på KUBEN høyere skole for trolldom og hekseri akkurat nå!   

TIPS TIL HJEMMEAKTIVITETER! Her finner du våre tips til morsomme aktiviteter som du kan gjøre sammen med barna!   

 - 17. MAI aktiviteter: sjekk hvordan hele familien kan lage flotte maidekorasjoner ti hagen,  bilen, båten eller 17. mai bordet! Du finner våre videoer her.  
- Påskeaktiviteter:  vi har laget en rekke videoer som viser hvordan du kan lage fargerike Påskedekorasjoner sammen med barna! Sjekk de artige aktivitetene her!

Aktivitet - egg Tommel-opp Aktivitet - putte