Magisk natt på museet

Vi inviterer alle gomper, hekser og trollmenn til KUBEN høyere skole for hekseri og trolldom torsdag 14. februar fra kl 17. FULLT!

Du visste kanskje ikke at Arendal har sin egen skole for magi og trolldom? Denne kvelden kan du møte noen av professorene og de andre ansatte på KUBEN høyere skole for magi og trolldom. Bli med på skoletimer med urtologi, magihistorie og eliksirer. 

For å bli med MÅ man melde seg på på forhånd. Du kan velge mellom 2 ulike tidspunkter, kl 17 eller kl 19. "Skoledagen" varer ca 1 time og 15 minutter. Det blir servert kveldsmat når skoletimene er ferdig. 

Rektor Waldemar Raptus gleder seg til å ønske dere velkommen! I løpet av kvelden møter dere professor Sybille Sophie Strix som er lærer i magihistorie, professor Soleie Svalestjert som er vår ekspert i urtologi og forsvar mot svartekunst og professor Colorine Kilevink som underviser i magiske farger og eliksirer.

Det er Madam Mathilda Culinaris Fry som styrer i spisesalen, og hun og husnissene vil stå klar med kveldsmat når dere er ferdige med skoletimene deres.

Det koster 125 kr per person inkludert kveldsmat å være med på Magisk natt på museet. Passer for barn i skolealder (Nedre aldersgrense: 6 år), i følge med en voksen. Bindende påmelding. Betaling i resepsjonen ved oppmøte. Oppmøte 15 min før start.

NB! Det er lov å kle seg ut denne kvelden :)

Det er nå helt fullt på Magisk natt på museet. Vil du stå på venteliste? Send en mail til hilde.jomaas@aama.no

Rektor2 Sybille2 Colorine2
Rektor Waldemar Raptus .. Professor Sybille Sophie Strix .. Professor Colorine Kilevink

Soleie2 Kjøkkensjef2
Professor Soleie Svalestjert .. Madam Mathilda Culinaris Fry