Jul på KUBEN

29. nov 2020 kl. 12:00 - 16:00

Vi inviterer små og store til julearrangementet på KUBEN!

På grunn av koronasituasjonen, har vi dessverre ikke mulighet til å gjennomføre det tradisjonelle juleverkstedet i år.

I stedet har vi gleden av å invitere til: 

JULETEATER
Det blir ikke julestemning uten juleteater! I år inviterer vi til et helt nytt stykke som heter: REINSDYRET RUDOLF. Det er julaften på Nordpolen, og Julenissen skal snart dra avsted med gaver til alle verdens barn. Men reinsdyrene krangler og mobber stakkars Rudolf for den røde nesa hans. Og hvordan skal Julenissen finne veien når det er tett tåke? Kan det bli jul likevel?

Teaterstykket er skrevet av Bjørg Øygarden og spilles av Arendals Dramatiske Selskab. Det varer 20 min og skal spilles 4 ganger denne dagen (kl.12.30, 13.15, 14.00 og 14.45). 

JULEGAVEJAKT
En hel sekk med julegaver er blitt borte. Kan du hjelpe oss med å finne dem igjen? Alle som deltar får en liten premie!

KUBEN er pyntet til jul og det er julegrøt og småkaker i kafeen! 

Billetter
På grunn av de gjeldende smittevernbestemmelsene er det begrensede plasser på forestillingene (30 plasser per forestilling). Vi anbefaler å kjøpe billetter på nett.  Det selges billetter også ved inngangen dersom det er ledige plasser.

Det koster 90 kr for voksne og 30 kr for barn (3-16 år). Barn under 3 år har gratis inngang (men må sitte på fanget til en av foreldrene under teaterforestillingen). Billetten inkluderer juleteater, julegavejakt og inngang på KUBEN. 

På KUBEN har vi romslige arealer og vi kan ta i mot mange besøkende! Du kan være trygg på at det går fint å overholde avstandskravene hos oss! Sjekk våre koronatiltak her.  

Vi gleder oss, og lover god julestemning for små og store :)

NB! Endringer i koronasitiuasjonen kan medføre endringer i programmet. Oppdatert informasjon finner du her og på våre facebooksider.