Middagsopplevelse med historisk sus

Vi ønsker deg velkommen til en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige!
Sammen med elevene på restaurant- og matfag ved Sam Eyde vgs, har vi gleden av å invitere til en smakfull femretters middag.
Rettene er basert på gamle oppskrifter hentet fra vår historiske kokeboksamling. Menyen er satt med fokus på sesongens råvarer og kortreis mat. Alt lages og serveres av deres egen elevbedrift – så her får du nyte et historisk måltid samtidig som du støtter unge kokketalenter!
Pris: 645 kr per person. Drikke er ikke inkludert i prisen og kan kjøpes i Oselias Kafé.
Det er begrensede plasser.
Bestill plass her. Frist for bestilling av billetter: søndag 12. oktober.
Meny for kvelden:
Forrett:
Salt potetvaffel, melkeposjert torsk, urtemajones og sprø potet
(melk, egg, hvete, sennep)
Blomkålsuppe med persilleolje og spekeskinke
(hvete, melk)
Hovedrett:
Panert laksefilet, ertekrem, syltet agurk og skummet persillesaus
(fisk, hvete, egg, melk)
Lammesadel, sellerirotpure, appelsinglaserte gulrøtter, smørdampet rosenkål, lammeveloute m/urter og bakerens poteter.
(Melk, selleri,mel)
Dessert:
Tilslørte husjomfruer
(mel, melk, egg)